fbpx

OVER ONS

1 2 3 Cleaning is dé particuliere en zakelijke schoonmaakspecialist

Velen zullen ons kennen als Spik en Span Breda. Spik en Span Breda is sinds maart 2015 voornamelijk actief geweest in de particuliere sector en heeft hierdoor heel snel een goede naam op kunnen bouwen in en rondom Breda. Door de enorme groei hebben wij gemerkt dat er naast de particuliere markt ook veel kansen liggen in de zakelijke markt.  Hierdoor hebben wij besloten om per april 2018 verder te gaan onder de naam 1 2 3 Cleaning.
Door jarenlange ervaring en een flinke dosis enthousiasme, zorgen wij keer op keer voor een Spik en Span eindresultaat. Een schone werkplek waar u samen met uw collega’s, met plezier en vol inspiratie, de werkzaamheden uit kunnen voeren,
is waar 1 2 3 Cleaning het voor doet.
Daarnaast vinden wij het optimaliseren van uw persoonlijk wooncomfort een prioriteit! Na een lange en drukke dag of wanneer u minder valide bent, is niets fijner dan optimaal te kunnen genieten van een schoon en fris huis!

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner?

Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

ONZE DIENSTEN

PERIODIEK ONDERHOUD

GROTE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

VOORJAARSSCHOONMAAK

BOUWOPLEVERING

KANTOOR ONDERHOUD

VLOERONDERHOUD

TAPIJTREINIGING

WAAR WORDEN WIJ VAAK VOOR INGEZET

Om u een goed beeld te geven waar wij voornamelijk voor worden ingezet, ziet u hieronder een overzicht.
1 2 3 Cleaning is een all-round schoonmaakbedrijf waarbij kwaliteit en service voorop staat.

Wij zijn u daarom ook graag bij elke klus van dienst!

PERIODIEK ONDERHOUD
78%
GLASBEWASSING
52%
BOUWOPLEVERING
35%
VLOERONDERHOUD
29%
GROTE SCHOONMAAK
33%
VOORJAARSSCHOONMAAK
20%
KANTOORONDERHOUD
67%
TAPIJTREINIGING
25%

Nu heeft u inmiddels kennis gemaakt met het bedrijf,
maar wie is nu het gezicht van 1 2 3 Cleaning?

Hallo! Mijn naam is Marjolein van de Poll. Ik ben 31 jaar oud en ik ben woonachtig in Breda. Ik ben inmiddels al 13 jaar werkzaam in de schoonmaakwereld. Het persoonlijk contact met de mensen vind ik prettig. Mijn voldoening haal ik uit de waardering die ik keer op keer van mijn klanten ontvang wanneer de schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd.
Na jaren voor een baas te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben sinds 11 april 2015 voor mijzelf begonnen onder de naam Spik en Span Breda. De sprong in het diepe was voor mij in de startfase van mijn bedrijf best overweldigend. Al snel merkte ik dat de kwaliteit van mijn werk zijn vruchten begon af te werpen. Middels mond tot mond reclame kwamen de aanvragen veelvoudig binnen. In 2016 ben ik op een punt gekomen dat ik de hoeveelheid aanvragen niet meer zelfstandig uit kon voeren. Op dat moment heb ik gekozen om de volgende stap te zetten in mijn bedrijf. Vanaf medio 2016 zijn er mensen voor mij gaan werken. Het jaar 2017 hebben wij afgesloten met een groei van 270% en is het schoonmaakteam gegroeid van 2 naar 5 professionele schoonmaaktoppers. Door de enorme groei in 2017 en de kans om ons nog beter te positioneren in de zakelijke markt, hebben wij in april 2018 besloten om verder te gaan onder de naam 1 2 3 Cleaning.
1 2 3 staat voor Accuraat – Betrouwbaarheid – Consistentie.
Mijn uiteindelijke doel is om met 1 2 3 Cleaning uit te groeien tot een erkend schoonmaakbedrijf met een landelijke dekking.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM DAN VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!